TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN PUTRA TOWER | FAKULTI REKABENTUK DAN SENIBINA
» BERITA » TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN PUTRA TOWER

TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN PUTRA TOWER

Tahniah kepada kumpulan HOMOSAPIENS telah memenangi Pertandingan Menara Putra, kumpulan ini terdiri dari pelajar Master Senibina tahun empat.

Tempat Pertama: HOMOSAPIENS - RM2000
Chuah Si En
Frankie Lee Zhun Hing
Ronn Chua Chang Yeong
Wong Khiun Lo

Tempat ke-2: WAARNA - RM1500
Nadine Saedah Nasharuddin
Ain Nabila Jari
Afiqah Shahiedun
Rufaidah Talib

Tempat ke-3: TBC - RM1000
Ho Xin Yun
Lai Hong Jing
Kengi Chan Qi Xuan
Foo Yoong Yieeh

Hadiah Pertandingan ini ditaja oleh UDA Holdings Sdn Bhd. Pertandingan Menara Putra telah diadakan pada 5 Ogos 2020. Ia merupakan pertandingan untuk karya kumpulan pelajar dalam pelajar seni bina ARC5701 ke-4. 9 kumpulan mengemukakan cadangan mereka kepada dua Juri. Profesor Madya Ar Meor Fared Meor Razali dan Ar Norzaini Bin Mufti dari Arkitek ZSR. Pemerhati ialah Dr Wan Srihani Wan Mohamed. Tahniah kepada semua yang terlibat. Pautan adalah video untuk penyertaan pemenang oleh kumpulan Homosapiens.

Tarikh Input: 09/12/2020 | Kemaskini: 09/12/2020 | arizy

SXDdQAD~