| FAKULTI REKABENTUK DAN SENIBINA
senarai pengumuman terkini

Program anjuran Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada kehidupan di kampus dan menerangkan mereka tentang banyak peluang di dalam kokurikulum untuk meningkatkan kemahiran insaniah mereka dan memulakan perjalanan akademik mereka dengan cara yang menyeronokkan dan bermakna.

Modul Putra Success

Senarai Pelajar FRSB Mengikut Kumpulan

Dimaklumkan bahawa Fakulti Rekabentuk dan Senibina dengan kerjasama Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) akan mengadakan kursus seperti butiran berikut:-                                                       

                Tarikh                     : 15 Ogos 2018 (Rabu)

                Masa                     : 8.30 pagi – 1.00 tengahari

                Tempat                 : Bilik Seminar , Fakulti Rekabentuk dan Senibina

                Penceramah      :  Pegawai dari PRO IP SDN. BHD &  Pegawai MESTECC (MOSTI)

                                               (Bahagian  Pemindahan  Teknologi  dan Pengkomersialan R&D (PTK), Putrajaya                                

                                            

  1.  Objektif kursus ini adalah untuk memberi pendedahan, pengetahuan dan kemahiran kepada peserta mengenai perlindungan harta intelek serta langkah-langkah untuk pengkomersilan produk. Peserta juga berpeluang untuk memahami dengan lebih jelas mengenai kepentingan , prosedur pemfailan serta potensi produk yang boleh dikomersialkan.

 

  1. Sehubungan dengan itu, pihak kami ingin menjemput Pegawai Akademik/Pegawai Penyelidik/Pelajar/staf yang bersesuaian dan komited untuk menyertai kursus ini. Semoga dengan kehadiran  YBhg. Dato’/ Datin/ Prof./ Tuan/ Puan  dapat menjana pelaburan jangka panjang bagi penghasilan harta intelek berkualiti di UPM.

 

  1.            Bagi yang berminat boleh hubungiatau email sekreteriat kursus di talian 03-89464007 atau email mn_norsyidah@upm.edu.my untuk sebarang pertanyaan sebelum atau pada 13 Ogos 2015.
FAKULTI REKABENTUK DAN SENIBINA
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
0397694090
0389480017
B1566245574