INTRODUCTION TO THEMATIC REVIEW WRITING WORKSHOP | FACULTY OF DESIGN AND ARCHITECTURE
» NEWS » INTRODUCTION TO THEMATIC REVIEW WRITING WORKSHOP

INTRODUCTION TO THEMATIC REVIEW WRITING WORKSHOP

Zetty Fazleen Anuar

Pada 8 November 2022, Pejabat Timbalan Dekan (Penyelidikan dan Inovasi), Fakulti Rekabentuk dan Senibina, UPM telah menganjurkan Bengkel “ Introduction to Thematic Review Writing Workshop” sebagai salah satu usaha untuk menggalakkan penulisan di kalangan pegawai akademik dan pelajar siswazah. Pembicara bagi bengkel ini Prof. Madya Ts. Dr. Mohd Zairul Mohd Noor merupakan Qualitative Research Expert dan Certified Professional Trainer untuk ATLAS.ti (Asia-Pacific). Bengkel diadakan secara hybrid di Bilik Seminar FRSB dan talian aplikasi Zoom bermula jam 9.00 pagi sehingga 4.30 petang. Bengkel ini disertai 85 orang terdiri daripada pegawai akademik dan pelajar siswazah, setiap peserta hadir diberi sijil penyertaan.

Date of Input: 05/12/2022 | Updated: 05/12/2022 | uswahhasanah

FACULTY OF DESIGN AND ARCHITECTURE