Keynote Talk - Building Industry Collaborations Into Research Design In Horizon And Newton Funding | FACULTY OF DESIGN AND ARCHITECTURE
» NEWS » Keynote Talk - Building Industry Collaborations into Research Design in Horizon and Newton Funding

Tc. Mohd Kamil Ismail

14 Julai 2023, UPM - Pejabat Timbalan Dekan Penyelidikan Dan Invosi TDPI), FRSB telah berjaya menganjurkan program yang bertajuk ‘Keynote Talk - Building Industry Collaborations into Research Design in Horizon and Newton Funding’. Program tersebut telah menarik minat penyertaan para pensyarah dan pelajar dari UPM. Pejabat TDPI telah menjemput Profesor Farzad Rahimian yang merupakan Profesor Kejuruteraan Digital dan Pembuatan di Teesside University, UK. Semoga dengan pelaksanaan program ini dapat membina kerjasama industri dalam rekabentuk penyelidikan di kalangan pensyarah dan pelajar UPM.

Date of Input: 04/09/2023 | Updated: 04/09/2023 | uswahhasanah

FACULTY OF DESIGN AND ARCHITECTURE