PORTFOLIO REVIEW PROGRAM BACELOR SAINS SENI BINA (DENGAN KEPUJIAN) DAN PROGRAM MASTER SENI BINA | FAKULTI REKABENTUK DAN SENIBINA
» BERITA » PORTFOLIO REVIEW PROGRAM BACELOR SAINS SENI BINA (DENGAN KEPUJIAN) DAN PROGRAM MASTER SENI BINA

Oleh: Nurul Jannah Mat Saleh

9 Februari 2023, UPM - Jabatan Senibina FRSB telah berjaya melaksanakan Program Portfolio Review bagi Program Bacelor Sains Seni Bina (Dengan Kepujian) bagi semester pertama sesi 2022/2023 khusus untuk pelajar-pelajar tahun 3.  Pihak Jabatan Senibina telah menjemput Prof. Madya Ts. Dr. Nurul Hamiruddin Salleh dan Arkitek IDr. Ts. Ridha Razak sebagai penilai luar bagi sesi Portfolio Review pada kali ini.  Program Portfolio Review yang telah diadakan ini telah dihadiri oleh pensyarah-pensyarah Jabatan Senibina dan pelajar-pelajar tahun 3 Program Bacelor Sains Seni Bina. Semoga dengan terlaksananya program ini akan dapat meningkatkan lagi mutu penyampaian pengajaran bagi program pengajian senibina di Fakulti Rekabentuk dan Senibina, Universiti Putra Malaysia.

Tarikh Input: 17/03/2023 | Kemaskini: 17/03/2023 | uswahhasanah

SXEZVAo~